Jaarprogramma

Op een dag denkt Assepoester:  "Zo! En nu wil ook naar het bal. Ik verdien het."  

Ben jij ook toe aan zo’n nieuw begin? De Assepoester Academie biedt je trainingen waarin je leert te zeggen wat je wilt en kunt.

Wat heb jij nodig om jouw wensen te etaleren en te realiseren? Kies de onderdelen die bij je passen of volg ze alle zeven.

Stuur een e-mail met je wensen naar welkom@deassepoesteracademie.nl  of schrijf je in.

Maak werk van je droom
Je weet dat je het in je hebt, maar niet hoe je het eruit krijgt. In 1,5 dag brengt deze beproefde methode je in 5 stappen naar het werk van je dromen.

Kijk in de spiegel! 
Hoe ga jezelf in beweging krijgen? Het effect van jouw gedrag is je nog nooit zo snel, eerlijk en duidelijk gemaakt als tijdens deze bijeenkomst. Hier is lef voor nodig, maar vooral ook liefde. Met concrete handvatten voor actie ga je naar huis.

Versterk je Pitch met Doorvertelkracht
In korte tijd duidelijk maken wie je bent en wat je kunt? Dat vraagt een goede voorbereiding, een heldere structuur en een sterk verhaal.

Stap uit de Dramadriehoek
Verbeter al je relaties en krijg daardoor meer grip op je leven. Besteed je energie aan het succes dat je verdient. Leer samenwerken met plezier en je grenzen bewaken.

 De Olala Onderhandeltraining
Leer opkomen voor je belangen en samen oplossingen zoeken. Welke speciale spelregels gelden voor vrouwen en hoe zet je die in. Leer dat onderhandelen een elegante manier is om te krijgen wat je wilt en relaties te versterken.

 Aantrekkelijk Profileren
Je bent onderweg en wilt je invloed vergroten? Overtuig anderen door waarde toe te voegen met jouw verstand van zaken en krijg dingen gedaan.

 Persoonlijk Leiderschap
Op koers blijven en groeien in je nieuwe rol vraagt persoonlijk onderhoud.