De rector

Drs. Pauline C. Hoek

Al 20 jaar train ik deelnemers die hun persoonlijk leiderschap, communicatie- en verkoopvaardigheden of schrijfcapaciteit willen versterken. Mooi werk dat ik met hart en ziel doe.

Op een dag vroeg ik mij af: Wie zitten er echt op mij te wachten? Welk probleem kan ik oplossen? De antwoorden op die vragen hebben mij ertoe gebracht De Assepoester Academie op te richten.

Daarin komt alles samen: de klanten die ik wil, mijn kennis, ervaring, inspiratie, spel. Wat een sprookje lijkt, is bedoeld om jou serieus te inspireren.

Welke basisvaardigheden heb jij nodig om te bereiken wat jij wilt? Hoe doe je dat op een manier die bij je past? Jou leren pitchen, onderhandelen en jezelf profileren: dat is wat ik kan en het liefste doe.

Zelf ben ik natuurlijk ook een Assepoester geweest. Ik weet wat vallen en opstaan is en had pleisters op beide knieën. Nu sta ik stevig op eigen benen en voed twee dochters op tot zelfstandigheid. Ik ruilde het snerpen van de Amsterdamse tram voor het tjilpen van de vogels in het Gooise bos.

Inmiddels ben ik een vrouw met een missie. Mijn queeste is begonnen. De Assepoester Academie gaat binnen een jaar 1001 vrouwen leren onderhandelen. Ken jij de belangrijkste spelregels en kun jij onderhandelen wat je waard bent? Of ken je iemand die daaraan toe is? Meld je aan voor de 3-daagse training Koninklijk Onderhandelen. Of kies voor de
1-daagse Olala Onderhandeltraining met Terugverdiengarantie. 

Soms heb je anderen nodig om verder te komen. Ik kan jou steunen, met je meedenken en je laten zien dat de wereld aan je voeten ligt. Jij bent een koningin. Ik ben behalve rector en trainer, ook toverfee, die jou helpt om je wensen te vervullen. Jij verdient waardering, een goed inkomen en