Het WAAROM van De Assepoester Academie

Assepoester wilde naar het bal. Wat wil jij?

Vrouwen onderhandelen te weinig en durven niet te zeggen wat ze willen en nodig hebben. De Assepoester Academie doet daar wat aan. Dat is nodig! Vrouwen lopen in een mensenleven gemiddeld € 300.000,-* aan beloning mis. Dat bedrag is een mooi begin voor een lang en gelukkig leven, 1000 glazen linkermuiltjes van Christian Louboutin of een huis en plek onder de zon om oud in te worden!

We houden onszelf tegen. Omdat we niet weten wat we waard zijn, omdat we wachten tot we gewaardeerd worden, onderhandelangst hebben of omdat we niet graag voor onszelf onderhandelen. Daardoor lopen we 17 tot 20 % beloning mis. Mannen onderhandelen die beloning wel. Voor vrouwen zijn de onderhandelspelregels trouwens net even anders. 

Want, hoe kun jij krijgen wat je waard bent als je geen bitch bent? Welk gedrag levert waardering en succes op? De Assepoester Academie maakt je bewust van de kansen die er voor jou liggen en leert je het spel. Jezelf en je prestaties pitchen, onderhandelen wat je waard bent en jezelf profileren zijn de sleutels om jezelf vooruit te helpen. Je wilt koningin worden of niet.

*bron: www.loonwijzer.nl

HOE doet De Assepoester Academie dat?

Het begint bij jezelf. Leren zeggen wie je bent, wat je kunt en wilt. De Assepoester Academie leert jou stevig in je schoenen staan en duidelijk te krijgen wat je nodig hebt en wenst! De Assepoester Academie versterkt jouw overtuigingen en vaardigheden zodat jij de koningin in jezelf herkent en ziet dat de wereld aan je voeten ligt.

WAT biedt De Assepoester Academie?

De Assepoester Academie begint bij het begin. De basis voor een lang en gelukkig leven is economische zelfstandigheid. Pitchen, onderhandelen en jezelf profileren zijn minimaal nodig om dat te realiseren. Daarom zijn er lezingen, workshops, trainingen, wandelgesprekken, de Ben ik een Assepoester?-zelftest, blogs en zeer regelmatig De Geluksbrief. Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang De Geluksbrief.